21. sep. 2015
Af af John Lautrup og Juliane Olsen

Tommy Møller Nielsen forveksler Ulrich Thomsen med sin far

Tommy Møller Nielsen
Richard Møller Nielsens søn, Tommy Møller Nielsen, roser Ulrich Thomsen for at imitere hans far rigtig godt i filmen "Sommeren 92".
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Richard Møller Nielsens søn, Tommy Møller Nielsen, har set ”Sommeren 92” to gange, og han glemmer stadig, at det er Ulrich Thomsen og ikke hans far i filmen.

Man må sige, at den 51-årige skuespiller Ulrich Thomsen har ramt den på kornet, når han indtager rollen som tidligere landstræner Richard Møller Nielsen i filmen ”Sommeren 92”.

For landtrænerens egen søn, Tommy Møller Nielsen, glemmer faktisk, at der er tale om en skuespiller og ikke hans egen far.

- Det er vildt. Ulrich Thomsen har fuldstændig præcist ramt min fars mimik og hans måde at tale på, siger Tommy Møller Nielsen til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Richard Møller Nielsens søn: Sådan bliver fars bisættelse

Tommy Møller Nielsen fik gåsehud

Sønnen understreger desuden, at Ulrich Thomsen også har fået med, at hans afdøde far trak lidt på det ene ben på grund af problemer med hoften.

Faktisk fik Tommy Møller Nielsen gåsehud og våde øjne, da han sad i biografen første gang, og han måtte desuden knipse for at minde sig selv om, at det ikke var hans far.

Læs mere om: