23. jul. 2023
Af Caroline Andersen

Trine melder ud: Vi skal flytte til udlandet

Jonas Vingegaard
Jonas Vingegaard.
Foto: Ritzau Scanpix
Der er store beslutninger, der skal tages hjemme hos familien Vingegaard.

Jonas Vingegaard har for andet år i træk vundet Tour de France – og det har krævet timevis af træninger for Vingegaard at komme i topform.

Men nu lader alt til, at parret, der bor i Glyngøre, må rykke op i teltpælene og flytte til udlandet. Danmark er nemlig for fladt til den ambitiøse bjergrytter, der bliver nødt til at træne i bjerge for at forblive i topform.

Og bjerge, dem er der knap så mange af i Danmark.

Ekstra Bladet har spurgt Jonas Vingegaards hustru, Trine Marie Vingegaard, hvad overvejelserne omkring flytningen til udlandet har været. Og det selvom det er de manglende bjerge, der gør det svært at bo i Danmark, er det særligt datteren Fridas tarv, der er afgørende for, at familien overvejer at flytte.

– Vi kan jo ikke bo i Danmark, for der er ikke nogen bjerge, desværre. Så det er klart noget, som vi kigger på, men det er udelukkende for hendes skyld, sagde Trine til Ekstra Bladet, der også fortalte, at datteren Frida har brug for en hverdag, hvor hun kan have legekammerater. Det er noget, der er svært for den knap tre-årige pige, der i øjeblikket bruger meget tid på at rejse rundt med familien.

Læs mere om: