Trine Østergaard om langdistanceforhold: Det har været specielt

Trine Østergaard

Trine Østergaard

Foto: Kaspar Wenstrup
Efter ti år sammen flyttede landsholdsspiller Trine Østergaard i sommer fra sin kæreste for at følge håndbolddrømmen i Tyskland.

Trine Østergaard og resten af de danske håndboldkvinder er i fuld gang ved EM på hjemmebane.

Hun bor og spiller til daglig i Tyskland, så den 29-årige fløjspiller er glad for igen at være hjemme i Danmark.

Dejligt at være i Danmark

- Jeg har glædet mig rigtig meget til at komme hjem til Danmark igen. Jeg havde håbet, det var med lidt flere tilskuere, for da vi spillede i 2015 i Danmark, var der fuldt hus, og det var en kæmpe oplevelse. Det er selvfølgelig træls ikke at skulle det igen, men det er dejligt at være i Danmark, når man ikke er det til daglig, fortæller Trine Østergaard.

Det er også her i Danmark, at hendes kæreste Nicolaj bor.

De har været sammen i cirka ti år, men i sommer flyttede hun fra kæresten for at fortsætte håndboldkarrieren i Tyskland, og de to ser derfor mindre til hinanden nu. 

- Det har været lidt specielt, for vi har været vant til at bo sammen i rigtig mange år. Det var lidt hårdt at bo i udlandet, når han var hjemme i Danmark, men det fungerer, og han har været på besøg tit. Jeg klager ikke, men det er ikke det samme under corona, fortæller Trine Østergaard om kæresten, som hun lærte at kende, da de gik på efterskole sammen.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Håber kæresten flytter til Tyskland

De snakkede derfor også meget om det, inden hun sagde ja til at blive del af den tyske mesterklub Bietigheim.

- Det er noget, vi har snakket om sammen. Hvis han ikke var ok med det, ville jeg aldrig gøre det, og når vi har været sammen så mange år, skal det gå op for begge parter. Vi håber, han på sigt kan flytte til Tyskland og bo der med mig, lyder det fra Trine Østergaard om fremtiden. Parret har dog ikke travlt med en eventuel familieforøgelse.

- Det er selvfølgelig noget, vi har snakket om, men vi har ikke travlt over hovedet. Vi nyder begge vores liv, som det er nu, og vi har ikke sat en tidsramme for sådan noget. Det kommer, når det kommer, fortæller fløjspilleren.

Man kan se mere til Trine Østergaard, når hun sammen med resten af landsholdet søndag møder Spanien ved EM i Herning. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden