13. jun. 2021
Af Marianne Singer

Tydelig berørt Kasper Hjulmand: Sådan har Christian Eriksen det nu

Kasper Hjulmand og Christian Eriksen. 
Kasper Hjulmand og Christian Eriksen.
Foto: Mikael Rieck og Ritzau/Scanpix
Landstræner Kasper Hjulmand var dybt berørt, da han ved et pressemøde søndag fortalte om, hvordan Christian Eriksen har det lige nu.

Det var et chokerende syn, da den 29-årige landsholdsspiller Christian Eriksen lørdag kollapsede på banen i Parken knap halvvejs inde i Danmarks første EM-kamp mod Finland.

Efter at have modtaget livreddende hjertebehandling på banen, blev han straks bragt til Rigshospitalet.

Ifølge et pressemøde søndag, har han, ifølge landsholdets læge, Morten Boesen, det efter omstændighederne ok og bliver på Rigshospitalet for at få foretaget yderligere undersøgelser.

Berørt landstræner

Det var en tydelig berørt, men også lettet landstræner Kasper Hjulmand, der fortalte om Christian Eriksen ved pressemødet.

Han forklarede, at han sammen med Eriksens landsholdskammerater havde talt med Christian Eriksen via et videolink søndag morgen.

- Vi ser hans smil på skærmen. Og så siger han "Hvordan har I det? Jeg tror sgu I har det værre end jeg har. Jeg føler det som om, at jeg skal ud og træne nu, drenge", lød det fra landstræneren ved pressemøde.

- Men det er typisk Christian at tænke på andre end sig selv først.

Endnu uvist

Det er endnu uvist, hvorfor Christian Eriksen faldt om under landskampen mod Finland.

Christian Eriksen selv husker ikke meget fra sin kollaps, hvor han fik et hjertestop, kom det frem under DBU's pressemøde.

Læs mere om: