22. okt. 2014
Af John Lautrup

Ulrik Wilbek udgiver bog om motivation

Ulrik Wilbek
Ulrik Wilbek
Foto: Jesper Sunesen
Den tidligere håndboldtræner Ulrik Wilbek deler i ny bog ud af sine erfaringer med at motivere andre.

Ulrik Wilbek kan om nogen kunsten at motivere sig selv og andre. Og den kunst prøver han nu at videregive til andre i bogen "Motivation - i medvind og modvind", der udkommer den 5. november.

Den tidligere landsholdstræner i håndbold for både kvinder og mænd fik det mest lukrative jobtilbud som træner nogensinde, da han stoppede med at dirigere herrelandsholdet. Men han takkede nej og var tro mod sin beslutning om at droppe det opslidende liv på sidelinien.

Et trænerjob gav ikke længere den samme mening for ham, og han var ikke motiveret for opgaven. At en opgave giver mening er nemlig helt grundlæggende for motivationen til at gennemføre den, skriver han i pressematerialet til bogen.

Ulrik Wilbek har skabt store resultater som træner for både dame- og herrelandsholdet. Han har i begge tilfælde overtaget hold, der ikke var vant til at vinde de store medaljer og ført dem til sejrsskamlen flere gange. For Ulrik handler det ikke kun om forbedret spilleteknik, det handler om at motivere sine spillere, en nem sag i medgang, og en langt større opgave i modgang.

I bogen har Ulrik Wilbek samlet sine mange års erfaringer og arbejde med motivation af mennesker i forskellige sammenhænge. Han lover, at det er en bred bog, der både henvender sig til den enkelte, der gerne vil flytte sig, og til alle dem, der skaber resultater sammen med andre.

Læs mere om: