Mandag, 13. september 2021 — af Ulrik Ulriksen

Unge Mathias Gidsel hårdt ramt: Jeg ligger meget syg

Mathias Gidsel
Mathias Gidsel
Foto: Jesper Sunesen
For Danmarks unge håndboldhelt Mathias Gidsel har de seneste uger været barske. Han har kun trænet ganske lidt og spillet kampe. Resten af tiden har han været syg.

Danmarks store håndboldstjerne Mathias Gidsel, 22 år, har det ikke alt for godt i denne tid, og derfor har han fået fri fra håndbold de kommende dage.

Mathias Gidsel er slidt

Gidsel har talt med TV2 Sporten, og han fortæller, at det er lang tid siden, han har fået fri sådan rigtigt, så han kan tage hjem og bare slappe helt af og koble fra.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mathias mener selv, at det nok er det, kroppen har brug for i denne tid, fordi han simpelthen er slidt ned rent fysisk.

På banen konstant i år

For Gidsel har sæsonen budt på et hav af klubkampe med GOG samt på et krævende VM i Egypten og et hårdt OL i Tokyo med landsholdet, så der har ikke været mange pauser fra topsport.

På det seneste har sygdom fyldt mere og mere i hverdagen.

Kroppen er ifølge Gidsel selv slidt ned, så immunforsvaret ikke kan hjælpe ham så meget som normalt.

Ligger meget syg

- Jeg ligger meget syg for tiden, kommer det fra Gidsel, der de sidste par uger har ligget syg næsten hver anden dag eller hver dag, og især dagen efter en kamp er han godt brugt og bliver nødt til lige at tage en dag hjemme i sengen.

Klar til nyt eventyr

Mathias Gidsel regner dog snart med at være tilbage i absolut topform, og det kan man glæde sig til i den tyske klub Füchse Berlin, der får Gidsel på holdet næste sommer.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden