Tirsdag, 1. maj 2012 - af af Helle Skram de Fries

Vennerne græder med Sophie Fjellvang-Sølling

Sophie Fjellvang-Sølling

Sophie Fjellvang-Sølling og sønnen Maximillian.

Foto: Lars Laursen
Hilsenerne strømmer ind til Vild med dans-vinderen Sophie Fjellvang-Sølling, der pludselig er blevet enke.

Lige nu er der ingen trøst, men hilsenerne strømmer ind på Sophie Fjellvang-Søllings Facebook, efter det er blevet kendt, at hun natten til lørdag - tre dage efter sin 31 års fødselsdag - mistede sin mand, Nikolaj. Tabet er ubærligt for skicrossløberen, der både vandt trofæet og seernes hjerter, da hun sammen med Silas Holst blev vinder af Vild med dans 2011. Medfølelelsen med den 31-årige Sophie, der nu er blevet alene med sin lille søn Maximillian på halvandet år er forståeligt enorm.

"Du og din familie er mine varmeste tanker i denne tragiske tid - er der noget, så er jeg lige rundt om hjørnet", skriver Julie Steincke, der har lært Sophie at kende gennem Silas Holst, som er Julies bedste ven.

"Kære Sophie, sender kærlige tanker kh S" skriver Søren Hedegaard, der satte hår på Sophie Fjellvang-Sølling under Vild med dans.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

"Kondolerer med jeres ubærlige og uretfærdige tab og sender gode tanker din vej" skriver Jimmy Boejgaard, der som sportskommentator har kendt Sophie Fjellvang-Sølling i mange år.

Også på BILLED-BLADETs Facebookside strømmer sympatien Sophie Fjellvang-Sølling i møde.
 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden