Onsdag, 29. september 2021 - af Christinna Braun

Vi har tabt kampen: Susanne og Rolf Sørensen skal alligevel skilles

Rolf Sørensen og Susanne.
Rolf Sørensen og Susanne.
Foto: Thomas Laursen
Rolf Sørensen og hustruen Susanne skal alligevel skilles.

For knap et år siden, i oktober sidste år, meldte tidligere cykelrytter Rolf Sørensen og hustruen Susanne ud, at de skulle skilles efter en lang og sej kamp mod Rolfs alkoholproblem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi har været sammen i mange år og har levet et meget intenst, lykkeligt og stærkt ægteskab, men selvfølgelig også oplevet både op- og nedture, som mange andre ægteskaber, lød det dengang i pressemeddelelsen fra Rolf Sørensen og Susanne.

Men kærligheden sejrede. I hvert fald for en stund.

I slutningen af marts i år meldte parret ud, at de trak skilsmissen tilbage, og Rolf var begyndt et ophold på Behandlingscenter Tjele.

- I dag kan jeg sige, ja, jeg vil være mønsterbryder. Jeg er holdt op med at drikke. Og lad os være mønsterbrydere i kærligheden. Vi behøver ikke være som mange andre, der går fra hinanden på grund af problemer med alkohol, selvom det måske umiddelbart var det nemmeste. Vi har valgt at kæmpe, sagde Rolf i et stort interview med Alt for damerne, hvor også Susanne deltog.

Desværre var det ikke nok for parret, som nu endeligt har kastet håndklædet i ringen.

Det fortæller Susanne Sørensen til Alt for damerne.

- Vi er begge to smadder kede af, at det ikke lykkedes at redde vores ægteskab. I begyndelsen af året troede jeg virkelig, at jeg havde det i mig at kunne tilgive. Der er en stor kærlighed i at kunne rumme, at der er et bump eller tre i ens ægteskab, når man har været sammen så længe. Men jeg kunne mærke, at jeg ikke har lyst til at blive det menneske, jeg var på vej til at blive, lyder det fra Susanne Sørensen.

 

Nu vil de kæmpe for at komme ud på den anden side på en god måde og nyde livet hver for sig, lyder det fra Susanne i interviewet, hvor hun også fortæller, at hun vil gøre sig umage for at blive verdens bedste ekskone.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden