7. sep. 2011
Af af Lisbeth Grube

Victor Feddersen og fruen: Baby på vej i det nye hus

Victor Feddersen og Anita Feddersen
Victor Feddersen og Anita Feddersen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Efter flere års økonomisk mareridt på boligmarkedet har den tidligere guldroer Victor Feddersen og fru Anita slidt sig til et drømmehjem. Og nu venter parret endda en baby.

Kærlighed og knofedt. Den cocktail har reddet Victor Feddersen, 43, og hans hustru Anita, 41, gennem deres livs boligkrise. Som vist i "Store boligdrømme" på TV 2 er Victor lige så ihærdig med værktøjet, som han var med åren for 15 år siden, da han roede sig til OL-guld i den berømte guldfirer. Han og Anita har kæmpet sig op af et økonomisk hul og har stort set egenhændigt renoveret et hus fra 1927. Nu kan de endelig nyde resultatet - og som kronen på værket er Anita blevet gravid.

- Det er ret god timing, må man sige. Det er ikke helt frivilligt, at jeg først er gravid nu, men når man tænker på al den stress, vi har været udsat for, er det perfekt.

Her ville have været ret kaotisk for et barn, siger Anita, som glæder sig inderligt, til deres lille pige ser dagens lys til januar.

- Ja, vi har boet under nogle kummerlige forhold i kælderen. Og der var murerstøv overalt, fortæller Victor.

En hård periode

Når parret selv måtte tage fat og samtidig levede af dåse-nudler og makrelmadder, var det for at spare penge. I 2007 købte parret et dyrt hus uden at have solgt det gamle, som mange gjorde dengang. Men boligboblen bristede, huspriserne raslede ned, og til sidst blev Victor og Anita tvunget til at sætte begge huse til salg.

- I to et halvt år var vores økonomi i frit fald. Et frit fald, hvor vi ikke kendte slutresultatet. Det var en rigtig hård periode, som især påvirkede lysten til at være social. Når vi mødtes med vennerne, spurgte de i bedste mening, hvordan det gik med husene. Har man sagt "ad helvede til" en milliard gange, får man nok, fortæller Victor.

Langt om længe kom udfrielsen. Begge huse blev solgt inden for en halv time, og det endelige regnskab viste et stort, rundt nul. Derfor skulle hver eneste øre vendes, da parret købte deres nuværende hjem, et håndværkertilbud i Hellerup.

Læs mere om: