18. aug. 2023
Af Majken Munk

Viktor Axelsen har to ar på hånden: Jeg var nok rimelig provokerende

Viktor Axelsen
Viktor Axelsen
Foto: Alex Tran
Da Viktor Axelsen var ungdomsspiller, skete en hændelse, der har givet ham et minde for livet.

Der er ingen tvivl om, at Viktor Axelsen er en af verdens bedste badmintonspillere.

Det skal han bevise, når der fra den 21. august er VM i Badminton på hjemmebane i Royal Arena.

I den anledning har han talt hele sin karriere igennem med TV 2.

Da snakken falder på starten af hans karriere som barne- og ungdomsspiller, løfter han sløret for, hvorfor han endte med at have to ar på hånden.

Viktor Axelsen trænede i OBK i hjembyen Odense, og hans talent blev som ung spottet af Jakob Høi, der spurgte om han ville med på træninger tirsdag og torsdag, som var et lidt højere niveau.

Det ville den badmintonglade gut gerne.

Selv betragtede han det ikke som værende mere seriøst end andre træninger. Viktor Axelsen understreger, at han faktisk bare havde det sjovt med at spille.

Sjovt var det dog ikke, da han under en træning måske var blevet lidt for provokerende over for de andre badmintonspillere.

- Men jeg havde det stadig bare sjovt. Det vidner mine to ar på hånden og armen i øvrigt også om. Som ungdomsspiller løb vi rundt og skød bolde efter hinanden inde i hallen. Jeg var nok rimelig provokerende dengang, så jeg blev jagtet og ville løbe hurtigt ud. Det endte med, jeg satte min hånd direkte igennem glasruden ved indgangen til OBK Hallen og fik et minde for livet…, fortæller Viktor Axelsen til TV 2.

Læs mere om: