24. okt. 2023
Af Catja Klarskov

Viktor Axelsens imponerende bedrift: Nu har han gjort det hele 100 gange

Viktor Axelsen. 
Viktor Axelsen.
Foto: Gregers Overvad
Badmintonstjernen Viktor Axelsen har nået en vanvittig milepæl.

Det er en imponerende bedrift, som hele Danmarks badmintonkomet Viktor Axelsen netop har opnået.

Viktor Axelsen har nemlig præsteret at ligge nummer 1 på verdensranglisten i herresingle hele 100 uger i streg. Det annoncerer badmintonspilleren i et opslag på sin Instagram-profil.

I Instagram-opslaget skriver den danske badmintonstjerne, at han er meget glad for at have overgået 150+ uger i alt og 100 uger i træk som verdens nummer 1. Derudover takker han sit team, og alle der støtter ham.

I sommer blev Viktor Axelsen gift med sit hjertes udkårne, Natalina Koch Rohde, som han friede til i 2021. Parret har sammen to små døtre, 3-årige Vega og Aya på 1 år.

H.K.H. Kronprinsen deltager i hyldest af OL-atleter. Experimentarium, Tuborg Havnevej 7, Hellerup, kl. 17.55. atleter ankommer fra 16.30Profiler: Kronprins Frederik, statsminister Mette Frederiksen og danske stjerner som Viktor Axelsen og Anne-Marie Rindom
Viktor Axelsen med sin hustru, Natalina.
Foto: Jesper Sunesen

Familien bor til daglig i Dubai, og for nylig fortalte Viktor Axelsen til B.T., at familien på fire ingen planer har om at vende hjem til Danmark foreløbig, da både forældre og børn nyder tilværelsen i Dubai.

Du kan læse hele opslaget her.

Læs mere om: