Vild med dans-stjerne er blevet far

Patrick Nielsen, Claudia Rex

Foto: All Over

Bokseren Patrick Nielsen, der blev nummer to i Vild Med Dans i 2011, er blevet far for første gang til en lille dreng. På facebook viser han den lille ny frem.

Søndag, 15. januar 2017 - af Dorte Quist

- Vi skal have en lille mini-bokser, fortalte bokseren fra Vestegnen, Patrick Nielsen, 25 år, i december, og det viste sig at være helt rigtigt. I fredags kom den lille Nielsen junior til verden, og Patrick Nielsen og hans kæreste gennem fire år kunne ikke være mere lykkelig.

Faderlykken kom til udtryk gennem det billede, som Patrick Nielsen selv lagde på FaceBook, og som BILLED-BLADET har fået lov at vise. Det er Patrick Nielsens lillebror, bokseren Micki Nielsen, der sidder med sin helt nye nevø i armene på hospitalet.

Foto: Privat

Patrick Nielsen: Det er det vildeste

Under billedet skriver Patrick følgende: ”Er blevet far i dag. Her er onkel Micki Reinhard Nielsen med vores lille nye!!! Det er det vildeste!!!" Og så er det efterfulgt af en masse hjerter.

Den hårdtslående bokser blev landskendt, da han i 2011 medvirkede i "Vild med dan"s, hvor han dansede med Claudia Rex, og nåede helt til finalen. Her tabte han til Silas Holst og Sophie Fjellvang-Sølling. Ikke noget, der huede den konkurrencemindede Patrick Nielsen.

Der bliver dog ingen barsel i nærmeste fremtid for Patrick Nielsen, der på lørdag skal bokse sin comeback-kamp efter mere end et års pause mod colombianske Beibi Berrocai i Struer. Kærestens termin var derfor lige lovlig tæt på Patricks boksekamp, men heldigvis blev fødslen overstået i ro og mag ingen på lørdag.

 

LÆS MERE: "Vild med dans"-Patrick: Fra tyk til trimmet