28. jul. 2020
Af Stine Ramlyng

Vild med dans-vinder afslører kæmpestor nyhed

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/mie_top.jpg
Foto: Hanne Juul
Bordtennisspiller Mie Skov, der i 2015 stoppede sin karriere efter fødslen af sønnen Benjamin Noah afslører nu, at hun vil gøre comeback til OL i Tokyo.

Hun var i mange år Danmarks bedste bordtennisspiller og oveni vandt Mis Skov i 2013 "Vild med dans" med danser Mads Vad. I 2015 lagde hun dog bordtenniskarrieren på hylden efter at være blevet mor.

Men nu er den 34-årige sportskvinde, hvis CV både tæller 18 DM-titler og to kåringer som "årets bordtennisspiller" i henholdsvis 2008 og 2012, klar til et comeback på den helt store bordtennis-scene. Det afslørede hun i "Go'morgen Danmark" tirsdag morgen over for vært Adam Duvå Hall.

Vil kvalificere sig til OL

- Jeg har brug for at trykke den af én gang til. Den følelse er jeg nødt til at forfølge. Jeg vil fortryde det resten af mit liv, hvis jeg ikke giver mig selv den chance, siger Mie Skov, der har besluttet at gøre comeback i forsøget på at kvalificere sig til OL i Tokyo næste sommer.

Ikke nogen helt nem opgave, da der kun er seks OL-billetter. Derfor kræver det, at Mie Skov slår adskillige spillere fra verdensrangslistens top 100 for at komme med. Men den 34-årige bordtennisspiller tror på missionen.

Mie Skov er i sit livs form

- Jeg er i mit livs bedste fysiske form. Jeg lever af at være coach og personlig træner, og jeg har aldrig følt mig så mentalt stærk, som jeg er nu, siger hun.

Sammen med badmintonspilleren Carsten Mogensen fik hun i 2015 sønnen Benjamin Noah. Parret er dog i dag ikke længere sammen.

Få et gensyn med Mie Skov og alle de andre deltagere i "Vild med dans 2013" i galleriet herunder:

GALLERI: Vild med dans 2013

Læs mere om: