Vild med dans-vinder: Det skal kilde lidt i maven!

Foto: Jeppe Michael Jensen
Mie Skov har vundet Vild med dans og har været en del af den internationale elite i bordtennis. Nu har hun givet sig selv en udfordring, der får det til at kilde i maven.

Bordtennisspilleren Mie Skov viste, at hun er fantastisk på et dansegulv, da hun i 2013 med makkeren Mads Vad vandt TV2’s Vild med dans.

Mie Skov gør comeback

To år senere stoppede Mie Skov bordtenniskarrieren, men nu vil hun i en alder af 34 år gøre comeback i sportens verden, og hendes mål er kvalificere sig til De Olympiske Lege i Tokyo næste år..

Det bliver dog en ekstraordinær udfordring, da Mie både er bordtennis-rusten, og så har hun siden karrierestoppet fået en søn, Benjamin Noah.

Mie skal nu finde tid til både bordtennis på topplan og til at være en god mor.

Mie Skov vil træne hårdt og deltage i turneringer, men det må ikke gå ud over hendes søn, som helt sikkert har førsteprioritet

På dybt vand

- Jeg vil gerne derud, hvor det kilder lidt i maven, og hvor jeg er på dybt vand, for der flytter jeg mig mest, siger Mie Skov til BT og understreger, at hun ved, at hendes OL-projekt bliver en hård opgave at løse.

Faren til Mies søn Benjamin Noah er den tidligere verdensstjerne i badminton Carsten Mogensen, som selv har deltaget i OL.

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Håber på støtte

Mie og Carsten er dog ikke sammen længere, men Mie håber naturligvis, at hun kan få noget støtte med Benjamin Noah undervejs i kampen for at nå OL i Tokyo 2021.

Spar op til 838 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden