31. jul. 2013
Af Hanne Rask

Wozniacki skal være den forstående hustru

Caroline Wozniacki og Rory McIllroy
Caroline Wozniacki og Rory McIllroy
Foto: AOP
Caroline Wozniacki skal ofre sig, hvis hendes kæreste skal være stjerne, siger golflegende.

Noget kunne tyde på at golf og kærlighed kan være svært at forene. I hvert fald får kæreste Rory McIlroy kritik for sit kærlighedsliv af golflegenden Gary Player. Det skriver TV-Sporten.dk.

-Rory skal putte mindre med Wozniacki og putte mere med jernet. Hvis ikke McIlroy begynder at prioritere anderledes, så mister han sin stjernestatus på golfscenen, lyder Gary Players kritik på bagrund af, at Rorys fine form fra 2011 og 2012 er katastrofalt her i 2013.

LÆS OGSÅ:

Rory McIlroy bruger også en del tid på at heppe på sin Caroline, når hun spiller tennis, og det går ikke, når han selv har en karriere at passe, mener Gary Player.

-Jeg elsker Rory McIlroy, han har et unikt talent. Men han vinder US Open og holder så fri i en måned. Det kan man ikke. Maks en uge. Det er naturligt at golf kommer i anden række for en stund, når man er en forelsket ung mand, for kærligheden er stadig det største i vores liv. Men han skal gøre som jeg, sikre sig en hustru som kun opfordrer til succes og er villig til at ofre sig for den succes. Med den rette intelligente kvinde og en fortsat dedikeret træning, kan han blive den næste store i sporten, lyder den direkte opfordring fra Gary Player.

Læs mere om: