12. nov. 2015
Af Ulrik Ulriksen

Zindy og håndboldpigerne på banen med VM-hit

Det var lidt af et drømmehold, der var samlet i studiet for at indspille musikvideoen til den nye håndbold VM-sang.
Det var lidt af et drømmehold, der var samlet i studiet for at indspille musikvideoen til den nye håndbold VM-sang.
I anledning af kvindernes håndbold-VM i Danmark i december, har de danske landsholdspillere sammen med poppigen Zindy Laursen indspillet en helt ny sang med ørehænger- og landeplagepotentiale.

De danske håndboldpiger er så småt ved at gøre skudarmen og kampgejsten klar til verdensmesterskabsturneringen i Danmark i december. Hjemmebanefordelen bliver nok ikke mindre af, at de danske landsholdsspillere i kamphallerne vil kunne høre sig selv i højttalerne, når der skrues op for den spritnye, discodunkende VM-sang. Mon ikke det kan drive modstanderne til vanvid.

Musik og medaljer

Den danske trup var for noget tid siden samlet for at indspille først lydsporet og siden musikvideoen til Zindy Laursens popkomposition "Heart of Handball". Der blev slidt i det, og resultatet er blevet en sang med et stort hit-potentiale a la de landeplager, man har oplevet tidligere med lignende projekter. Der er måske ikke tale om en klassiker som dynamit-fodboldholdets "Re-Sepp-ten" med omkvædet "Vi er røde, vi er hvide, vi står sammen, sid' og side", men mindre kan helt sikkert også gøre det og måske være med til at drive de jernhårde håndboldpiger det sidste stykke op på medaljeskamlen.

Mulle hyggede sig

BILLED-BLADETs udsendte var med på sidelinjen, da Zindy sammen med blandt andre håndboldprofilerne Rikke Skov, Kristina "Mulle" Kristiansen og Rikke Skov indspillede VM-musikvideoen i et TV-studie på Nørrebro i København. Det var en festlig dag med opskruet tempo, lækkert indspil til stregen og en kavalkade af humoristiske indslag.

Især da der skulle danses, blev der vredet i gashåndtaget, og pigerne grinede og hvinede. Stemningen var god, og det kan klart fornemmes på det færdige resultat. - De har bare været superseje alle sammen, sagde Zindy, da videoen var i kassen, og hun sammen med sine nye håndboldveninder stillede op til holdfoto.

Hør sangen her

https://imgix.billedbladet.dk/_lhl1925.jpg
Foto: Lars H. Laursen

Læs mere om: