15. dec. 2012
Af af John Lautrup

Steen Stig Lommer overrasket af julen

Steen Stig Lommer som den sure Bjarne Betjent i "Julestjerner".
Steen Stig Lommer som den sure Bjarne Betjent i "Julestjerner".
Foto: All Over
Julen kommer som regel fuldstændig bag på Steen Stig Lommer, som spiller den indebrændte brugsuddeler og landbetjent i DR1's store kalenderhit "Julestjerner".

I "Julestjerner" bidrager Steen Stig Lommer ikke ligefrem til julehyggen som den kombinerede brugsuddeler og landbetjent, Bjarne, med det eddikesure væsen. Og heller ikke i virkeligheden er der megen julehygge at hente hos den 52-årige skuespiller, selv om han egentlig gerne ville jule i hele december.

Steen Stig Lommer er både daglig leder af Grønnegårds Teatret og aktiv skuespiller på Det Kongelige Teater. Så der er nok at se til, men BT skriver, at der er udsigt til at holde lidt fri i julen, som han holder meget af.

- Men den kommer altid bag på mig. Når jeg opdager, at det er jul, er den næsten forbi, fordi jeg kommer alt for sent i gang, siger han.

- Men i år har jeg altså god tid. Julen fejres per tradition hos min mor (Lone Hertz, red.). Vi er mange juleaften. 14 stykker i alt, og hun er den eneste, der har så stort et bord, at vi kan være der alle sammen, siger han til avisen.

Læs mere om: