16. okt. 2012
Af af Jan Bergman

Steinmetz og Tantholdt i kæmpe TV-bommert

Jesper Steinmetz og Rasmus Tantholdt fik en ny chance i "Hvem vil være millionær", efter at være "dumpet" ved tredje spørgsmål i første omgang. (Sammensat billede)
Jesper Steinmetz og Rasmus Tantholdt fik en ny chance i "Hvem vil være millionær", efter at være "dumpet" ved tredje spørgsmål i første omgang. (Sammensat billede)
Foto: AOP
De to herrer får ny chance i "Hvem vil være millionær" efter at været snublet ved tredje spørgsmål.

Til daglig er Rasmus Tantholdt og Jesper Steinmetz to habile kræfter inden for nyhedsdækningen på TV 2.

Anderledes habilt gik det for de to herrer, da de stillede op i underholdningsprogrammet "Hvem vil være millionær". Her måtte de forlade programmet, inden de havde nået 5000 kroner.

Ved tredje spørgsmål snublede de i deres paratviden og tabte.

- Vi tænkte os ikke om. Man er jo snothamrende dum, hvis man ryger ud efter tredje spørgsmål. Men det var ikke så indlysende et spørgsmål, som vi troede, det var, siger Jesper Steinmetz til tvtid.dk.

Normalt betragtes de to korrespondenter som nogle ret skarpe hoveder, men de kom til at være lidt for skråsikre foran Hans Pilgaard, erkender Steinmetz.

Hans Pilgaard var dog ikke sen til at tilbyde Tantholdt og Steinmetz en omkamp for at rette op på deres renomme.

- Men så fik de chancen for at rette op på deres renomme. Vi besluttede, at hvis de var friske, så snuppede vi et spil mere, siger Hans Pilgaard ifølge Ekstra Bladet.

Hans Pilgaard understreger, at makkerparret kun fik en ekstra chance, fordi de to endnu ikke havde vundet 5000 kroner.

- Har man vundet mere end det, kan man ikke få en omgang, siger Hans Pilgaard.

Ifølge Steinmetz lykkedes det i høj grad de to korrespondenter at genskabe æren.

- Bare vent, vi tager grusom revanche i det efterfølgende spil. Vi er meget tilfredse med os selv. Vi følte os meget, meget dumme i det første program, men da vi så fik lov at komme tilbage, følte vi os meget kloge, siger Steinmetz til tvtid.dk.

Se, hvordan det går Jesper Steinmetz og Rasmus Tantholdt på mandag, hvor de får lov at tage revanche i "Hvem vil være millionær" kl. 20.00 på TV 2.

Læs mere om: