Mandag, 9. november 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Stephanie ærgrer sig: Jeg har altid været mellemmand

Stephanie Siguenza van-der Watt
Stephanie Siguenza van-der Watt
Foto: Martin Høien
Fra en meget tidlig alder lærte Stephanie fra "Årgang 0" at være voksen og tage ansvar.

Mange seere har fulgt Stephanie, Christian, Rachel og Emma i "Årgang 0", siden de var børn, men i Stephanies tilfælde varede den periode ikke så længe. 

For fra en tidlig alder skulle hun være voksen og tage ansvar, blandt andet over for sine yngre søskende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stephanie: Det har været ærgerligt 

Derudover har hun også skullet håndtere det svære forhold, der til tider har været mellem hendes forældre.

- Jeg har altid været mellemmand. Altid, siden jeg var 10 år gammel. Jeg har skullet være den voksne meget tidligt, og det har været rigtig ærgerligt, fortæller Stephanie, der i dag er 20 år gammel.

Hun skulle også tage en voksen beslutning, da hun i en alder af 11-12 år endte i Statsforvaltningen. Hendes mor boede i Sverige og ønskede, at hendes døtre skulle flytte over til hende.

- Jeg kan huske, vi holdt i bilen foran vores gamle børnehave. Min far og Isabella var i bilen, da min telefon ringede. Det var min mor. Hun spurgte, hvordan jeg ville have det med at flytte til Sverige hos hende.

- Min far vrissede lidt og sagde, at min mor havde snakket med ham, men han havde ikke nået at snakke med os om det. Jeg var ked af det og frustreret, for det betød, at jeg skulle vælge en af dem fra, forklarer Stephanie.

Stephanie: Svært at vælge mellem sine forældre 

Hun følte, hun skulle bagtale sine forældre for at finde ud af, hvem hun skulle bo hos, men til sidst besluttede hun selv at blive boende hos sin far i Slagelse.

- Jeg ville gerne blive i min skole og sammen med venner og den øvrige familie. Men jeg havde det stramt med at vælge, for så valgte jeg min mor fra, fortæller Stephanie om den svære beslutning, hun måtte træffe i en tidlig alder.

GALLERI: Årgang 0-Stephanies liv i billeder (Foto: Aller Media)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden