Onsdag, 21. oktober 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Stephanie fra Årgang 0: Nu fortæller hun hele sandheden

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I den nye bog "Fra Årgang 0 til frihed" letter Stephanie Siguenza van-der Watt sit hjerte og fortæller ærligt om alt det, der ikke er kommet frem i den populære dokumentarserie.

Hele sit liv har seerne fulgt Stephanie Siguenza van-der Watt og hendes familie i ”Årgang 0”.

Den populære dokumentarserie er slut nu, men 20-årige Stephanie er ikke færdig med at fortælle om sit liv, for hun føler ikke, at den fortælling der er kommet frem i ”Årgang 0”, viser den fulde sandhed.

- Da vi for snart to år siden lavede opfølgningsprogrammet til ”Årgang 0”, havde jeg siddet i et studie i fire timer, og da vi var færdige, gik jeg ud derfra med en følelse af, at der var et eller andet, der manglede.

- Jeg gik et par dage og spekulerede lidt over, hvad det var. Jeg fortalte det til blandt andre min svigermor, og så kiggede hun på mig og sagde: ”Du skal skrive en bog”, fortæller Stephanie.

Stort og ærligt interview i BILLED-BLADET 

Og det er lige, hvad Stephanie har gjort.

I morgen, den 22. oktober, udkommer bogen ”Fra Årgang 0 til frihed”. Den handler blandt andet om det tv-program, der altid har været en del af Stephanies liv, om hendes mor og hendes turbulente forhold og om hendes far, som Stephanie ikke har haft kontakt med de seneste to år.

BILLED-BLADET har mødt Stephanie til en snak om dette og meget mere, og i det nye blad, der er på gaden i morgen, kan man læse det store og ærlige interview med Stephanie Siguenza van-der Watt.

I videoen herover fortæller hun mere om, hvorfor det har været vigtigt for hende at dele sin egen version af historien, og hvordan hun har det i dag. 

 

BILLED-BLADET nr. 43, 2020
Foto: Aller Media

GALLERI: Hjemme hos Stephanie fra Årgang 0

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden