Lørdag, 4. marts 2023 — af Julie Nolsöe

Stephanie Siguenza afslører: Derfor var hun tæt på at trække sig fra Årgang 0

Stephanie Siguenza
Stephanie Siguenza
Foto: Martin Høien
Det var ikke altid nemt for Stephanie Siguenza Henckel, da hun sammen med sin familie deltog i TV 2-programmet “Årgang 0” op igennem sin opvækt, og på et tidspunkt var hun tæt på at trække sig fra projektet

Stephanie Siguenzas liv og hverdag blev fulgt af rullende kameraer, da hun sammen med sin familie deltog i TV 2-programmet "Årgang 0".

I programmet bliver flere familier med børn, der er født i år 2000, fulgt tæt gennem både op- og nedture.

For Stephanie Siguenza, der i dag er 23 år, var livet som tv-stjerne dog ikke altid helt nemt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et afsnit af SE & HØR's podcast, "Sladderministeriet", åbner hun nu op om den bagside af medaljen, som bestemt også var til stede i livet som en "Årgang 0"-stjerne:

– På et tidspunkt skifter vi tilrettelægger rigtig mange gange – der tror jeg, vi når at skifte tre til fire gange på et år, siger Stephanie i podcasten og fortæller, hvad det betød for hende: 

– Og der kunne jeg godt mærke, at jeg var rigtig presset. Jeg følte hele tiden, der var nogle, der skred fra en, og så skal man lige pludselig åbne sig op for en ny. Og det havde jeg det rigtig svært ved.

Selvom Stephanie gennem årene var blevet vant til at leve store dele af sit liv foran kameraet, fortalte hun sine forældre, at hun ikke kunne holde til de skiftende tilrettelæggere. Herefter besluttede de, at endnu et skift af tilrettelægger ville medføre, at familien ville trække sig fra programmet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden