Torsdag, 14. maj 2015 — af af Niels Burgos

Stolt Anne-Mette Rasmussen: Barnebarn med i Sound of Music

anne-mette rasmussen
Lille Martha var knapt to år, da hun deltog i en stor reception for morfar på Christianborg. Nu er hun blevet seks år - og klar til sin første teaterrolle.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
- Hun er så sej, siger Anne-Mette Rasmussen. Hendes og Anders Fogh Rasmussens ældste barnebarn, Martha, skal spille et af Trapp-børnene, når Sound of Music til september får premiere på Det ny Teater.

Anne-Mette Rasmussen er den stolte momor på facebook i dag. Her røber hun, at hendes seksårige barnebarn, Martha Fogh Duelund, nu tager sine første spæde skridt ind i rampelyset.

"Så er det officielt. Mormor er meget stolt af lille Martha, som skal spille Gretl", skriver Anne-Mette Rasmussen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For de ikke-Sound of Music-kyndige kan vi oplyse, at Gretl er det yngste barn i von Trapp-familien i den legendariske musical - og Anne-Mette og Anders Foghs ældste barnebarn skal på de skrå brædder i Det Ny Teaters opsætning af Sound of Music. Den elskede Rodgers og Hammerstein-musical får premiere til september - og Martha Fogh Duelund skal skiftes med den jævnaldrende Victoria Kristiane Bech til at spille rollen som Gretl von Trapp.

- Hun var til audition, da hun jo lige har alderen til rollen som Gretl. Og så var det således, at Martha var heldig at blive udtaget til den afgørende prøve, siger Anne-Mette Rasmussen til BILLED-BLADET. - Derefter fik vi at vide, at hun fik rollen. Det bliver nogle spændende, men også årde måneder for Martha. Men hun er en sej pige, som vil gøre sit bedste for at leve op til det mål, hun har sat sig. Og hele familien vil hjælpe og støtte alt, hvad vi kan. Jeg regner da med, at jeg skal køre en del "taxa"- kørsel. Vi glæder os, og i hele vores familie har vi altid elsket The Sound of Music, siger Anne-Mette Rasmussen.

Hr. Weyse spiller far

Det er i øvrigt Jens Jacob Tychsen - også kendt som herr Weyse fra "Badehotellet" - der skal spille Trapp-familiens overhovede, kaptajn von Trapp.

Martha er datter af Anne-Mette Rasmussen og Anders Fogh Rasmussens datter, Maria, og hendes mand Jesper Duelund.

Læs mere: Det Ny Teaters store opsætning af The Sound of Music

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden