30. nov. 2012
Af af Hanne Rask

Stolt Sarah Louise Christiansen: Se min dygtige baby

Sarah Louise Christiansen
Sarah Louise Christiansen
Foto:AOP
På hendes blog sarahlouise.dk kan man følge med i udviklingen af Sarah Louise Christiansens lille Albert.

Sarah Louise Christiansen nyder sin rolle som nybagt mor og deler gerne ud af sine erfaringer på sin blog sarahlouise.dk. Lige nu er hendes 14 uger gamle søn, Albert, ved at lære selv at holde sutteflasken, og mor er stolt:

- Det er så sødt, når hans små tykke fingre grådigt presser flasken ind i munden. Det startede han med for en uge siden, skriver Sarah Louise på sin blog.

Sarah Louise, der har sin egen badetøjskollektion, er ejer af bureauet Dream models, blogger om livstil og mode, er model, fotograf og kendt fra diverse TV-programmer, har fået ganske nye interesser, efter hun er blevet mor.

Hun elsker at hygge med sin søn og nyder, at der er ved at vise sig en døgnrytme, hvor lille Albert sover mere om natten og spiser mere og er mere vågen om dagen. Sarah Louise er flink til at træne hans lille ryg på legetæppet, hvor hun triller ham frem og tilbage.

- Han er vild med gentagelser, så jeg gentager mange af de samme ting hver dag, fortæller Sarah Louise, der nyder at gå hjemme med sin søn.

Besøg Sarah Louises blog her og se de helt nye billeder af hendes søn.

Læs mere om: