6. dec. 2013
Af Dorte Quist

Stormen raserede Alexander Kølpins hotel

https://imgix.billedbladet.dk/storage_1/media/bb-555438.jpg
Foto: Hanne Juul
Dele af taget samt skorstene på Helenekilde Badehotel blev blæst af, ligesom gæsterne blev evakueret af politiet.

Alexander Kølpins badehotel i Tisvilde, Helenekilde Badehotel, blev kraftigt ramt af stormen Bodil, skriver bt.dk.

Det luksuriøse rekreationssted er ejet af den tidligere balletdanser Alexander Kølpin og ligger på Strandvejen i Tisvilde i Nordsjællan. På sin egen Facebookprofil oplyser Kølpin, at skaderne er betydelige.

- Tidligere på aftenen blev begge skorstene og dele af taget på Helenekilde Badehotel revet af. Heldigvis kom ingen af vores kære gæster eller personale noget til. Tak til Falck og medarbejderne på hotellet. Rep. på vej i morgen, skrev Alexander Kølpin omkring klokken 22 torsdag aften.

Biler og hus ødelagt

Under stormen blev de to øverste etager på hotellet evakueret på grund af nedstyrtningsfare, ligesom flere biler på parkeringspladsen foran hotellet blev ødelagt af de nedfaldende murbrokker, skriver bt.dk

Politirapporten.nu fortæller, at store dele af hotellets tag blev revet i stykker af vinden, ligesom taget mod vandet fik en lang flænge.

Den flotte tagterrasse blev revet af hotellet og slynget over taget. Redningsfolkene på stedet under stormen vurderede, at hele tagkonstruktionen var i fare for at rive sig løs og styrte ned.

Heldigvis kom ingen personer på hotellet til skade.

Læs mere om: