18. jul. 2015
Af af Niels Burgos

Stort til lykke: Sofie Lassen-Kahlke fylder 36

Smykkefirmaet Aagard bruger ofte Sofie Lassen-Kahlke som model, når de slotte smykker skal præsenteres
Smykkefirmaet Aagard bruger ofte Sofie Lassen-Kahlke som model, når de slotte smykker skal præsenteres
Foto: Aagard smykker
Smukke Sofie Lassen-Kahlke har på en flot måde håndteret overgangen fra film-teenager til en voksen skuespiller med tid til både karriere, mand og to små børn.

Bare 36 år i dag . og allerede på fornavn med en hel nation. Men smukke Sofie Lassen-Kahlke debutterede også som skuespiller tidligere end de fleste. Hun var blot 15 år, da hun havde en birolle i filmen "Vildbassen" - og siden har der ikke været mange pusterum for travle Sofie Lassen-Kahle. Ikke mindst rollen som Anja i "Kærlighed ved første hik" og de efterfølgende film i serien har gjort hende kendt og elsket af en hel generation, og selv om teenageårene nu er slut, har hun formået at få tag i et helt nyt publikum. Senest med det sjove og frække comedy-show City Singler, hvor hun optræder sammen med veninderne og kollegerne Kaya Brüel, Trine Gadeberg og Anne Louise Hassing.

Midt i det hele får dagens fødselar også tid til at være hustru og mor til to. Sammen med Hans Poul Petersen har hun sønnen Alfred på tre år og datteren Agnes på godt et år.

- Altså, hvis man vidste, hvad man skulle bruge tiden på, da man fik et barn, så ved man det i hvert fald også nu, hvor der er to, har Sofie Lassen-Kahlke sagt til BILLED-BLADET. - Bortset fra når jeg har fri for tiden. Så kan jeg aflevere sent og hente tidligt. Eller lade børnene blive hjemme. Det er jo luksus, siger Sofie Lassen-Kahlke, der nyder at være mor.

Læs mere om: