Susan K skal blive i fængslet

Susan K blev kendt efter at have deltaget i \
Susan K blev kendt efter at have deltaget i "Paradise Hotel" i 2008. I 2010 er hun aktuel i et nyt program på TV3
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Paradise Hotel-deltageren kommer ikke ud i friheden før Vestre Landsret har talt.

Efter at have siddet bag tremmer i 14 dage hen over både jul og nytår skal "Paradise-Hotel"-baben Susan K. blive i fængslet mindst én dag længere. Det besluttede dommeren tirsdag i Byretten i Århus, efter hun i første omgang havde løsladt den 35-årige Susan Kirstine Nielsen. Den dom ankede anklageren, og derfor skal Vestre Landsret nu tage stilling til, om Susan K. kan komme ud i friheden igen, indtil der bliver afsat tid til en egentlig retssag. Susan K. har erkendt, at hun har kastet et glas efter og ramt en garderobepige på et diskotek i Århus.

- Hun har det efter omstændighederne godt, men jeg havde håbet at få hende med hjem, sagde Susan K.'s mor med tårer i øjnene, efter hun havde vinket til sin datter inde i retssalen. Under varetægtsfængslingen har hun haft lejlighed til at besøge Susan to gange en halv time.

- Yes, udbrød en lettet Susan, da dommeren besluttede at løslade hende, og hun tog den fortsatte fængsling med fattet ro. I det hele taget virkede Susan K. afslappet under det korte retsmøde. Hun kom usminket ind i en lun velourbluse, og på fødderne havde Susan et par tykke sokker og badetøfler, mens hun ivrigt tyggede på tyggegummi og ikke ønskede at udtale sig, da dommeren spurgte hende.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden