Susan K skal blive i fængslet

Susan K blev kendt efter at have deltaget i \
Susan K blev kendt efter at have deltaget i "Paradise Hotel" i 2008. I 2010 er hun aktuel i et nyt program på TV3
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET

Paradise Hotel-deltageren kommer ikke ud i friheden før Vestre Landsret har talt.

Tirsdag, 5. januar 2010 - af Ken Richter

Efter at have siddet bag tremmer i 14 dage hen over både jul og nytår skal "Paradise-Hotel"-baben Susan K. blive i fængslet mindst én dag længere. Det besluttede dommeren tirsdag i Byretten i Århus, efter hun i første omgang havde løsladt den 35-årige Susan Kirstine Nielsen. Den dom ankede anklageren, og derfor skal Vestre Landsret nu tage stilling til, om Susan K. kan komme ud i friheden igen, indtil der bliver afsat tid til en egentlig retssag. Susan K. har erkendt, at hun har kastet et glas efter og ramt en garderobepige på et diskotek i Århus.

- Hun har det efter omstændighederne godt, men jeg havde håbet at få hende med hjem, sagde Susan K.'s mor med tårer i øjnene, efter hun havde vinket til sin datter inde i retssalen. Under varetægtsfængslingen har hun haft lejlighed til at besøge Susan to gange en halv time.

- Yes, udbrød en lettet Susan, da dommeren besluttede at løslade hende, og hun tog den fortsatte fængsling med fattet ro. I det hele taget virkede Susan K. afslappet under det korte retsmøde. Hun kom usminket ind i en lun velourbluse, og på fødderne havde Susan et par tykke sokker og badetøfler, mens hun ivrigt tyggede på tyggegummi og ikke ønskede at udtale sig, da dommeren spurgte hende.