20. sep. 2012
Af af Lisbeth Grube

Suzanne Bjerrehuus afviser, at hun ødelægger sin søns forhold

Suzanne Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard
Suzanne Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Suzanne har ikke talt med sin svigerdatter i et år. Oliver må selv finde ud af kærligheden, siger hun.

Oliver Bjerrehuus' kæreste, Gunnvør Dalsgaard, var meget direkte, da hun i "Olivers kamp" på TV i aftes fortalte, at svigermor, Suzanne Bjerrehuus, forsøger at ødelægge hendes forhold til Oliver. Men Suzanne Bjerrehuus afviser blankt anklagerne fra sin svigerdatter:

- Det med deres skænderier, det klarer de helt selv. Det har intet at gøre med mig, og jeg blander mig helt udenom, siger Suzanne til BT.

- Selvfølgelig hjælper jeg min søn og vil altid støtte ham, men det er ikke mig, der har skilt dem ad, og det vil jeg aldrig gøre, forsikrer Suzanne.

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard har været kærester i mere end fem og år og har sammen datteren Sigga på to, men forholdet har været meget turbulent. I januar udviklede et skænderi sig voldeligt, og politiet blev tilkaldt - men nu har parret igen fundet sammen. Til gengæld er der ingen kontakt mellem Gunnvør og Suzanne.

- Vi har ikke talt sammen i noget, der ligner et år. Men jeg blander mig ikke i deres liv. Jeg venter bare på, at de finder fred, siger Suzanne Bjerrehuus.

Læs mere om: