7. apr. 2011
Af af Thomas Flindt

Suzanne Bjerrehuus brød sammen efter TV-optagelser

Suzanne Bjerrehuus
Suzanne Bjerrehuus
Foto: Ole Bjørk
Mødet med de gade-prostituerede i København blev for meget for Suzanne Bjerrehuus.

Den 62-årige forfatter og debattør, Suzanne Bjerrehuus, er i øjeblikket i gang med at optage til et nyt TV-program om gadeprostitution. Det er et barskt miljø, som hun bevæger sig ind i, og de ting, hun ser, er så voldsomme, at de i sidste uge knækkede hende.

- Jeg troede, jeg kunne klare det, men det er simpelthen så sørgeligt. Det var så hårdt at se på folk, der var narko-prostituerede. Det var bare for voldsomt at have det så tæt på, fortæller hun til bt.dk.

I første omgang troede Bjerrehuus ikke, at hun ville blive ked af det, men da hun først skulle opsummere på, hvad hun lige havde oplevet, brød hun helt sammen.

Meldte afbud til rund fødselsdag

Efter optagelserne skyndte hun sig hjem i bad, da hun straks skulle videre til veninden Anne Fabricius-Bjerres 70-års fødselsdag. Men dagens oplevelser havde tæret så meget på kræfterne, at hun blev nødt til at melde afbud.

- Da jeg kom hjem, skulle jeg bare lige gå i bad og så tage hen til fødselsdagen. Men når man kommer hjem efter at have grædt øjnene ud, har man slet ikke lyst til noget. Jeg kunne ikke engang gå ned og tage mig en leverpostejmad, selv om jeg slet ikke havde fået noget at spise hele dagen. Jeg gik ind og lagde mig på min seng, og så sov jeg simpelthen bare. Jeg kunne slet ikke mere, siger hun til bt.dk.

Læs mere om: