14. okt. 2018
Af Karina Didriksen

Suzanne Bjerrehuus efter operation: Sådan går det nu

Suzanne Bjerrehuus.
Suzanne Bjerrehuus.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den tidligere TV-vært Suzanne Bjerrehuus er ved at lære at tale igen, efter at hun tidligere på året blev opereret for stråleskader.

70-årige Suzanne Bjerrehuus har været i behandling for sen­skader fra den kræftsyg­dom, hun blev ramt af i 1995, og som har medført en forsnævring af luftvejene.

Derfor har hun i flere måneder holdt sig uden for rampelyset, men for nyligt mødte den tidligere TV-vært op til premieren på musicalen ”Kærlig­hed ved første hik!”. Her medvirker hendes søn Oliver Bjerrehuus nemlig.

– Jeg har prøvet at holde mig for mig selv i lang tid, og det er faktisk første aften, jeg er ude, forklarede Suzanne Bjerrehuus.

Lærer at tale igen

– Jeg blev opereret i marts på grund af de stråleskader, jeg fik for mange år siden. De lagde et lille rør ind i halsen på mig, så jeg kan trække vejret ordentligt, så nu trækker jeg det to steder, forklarede hun.

For at lære at tale ordent­ligt får Suzanne Bjerrehuus professionel hjælp.

– Jeg har en talelærer, som har nedsat min talehastighed, der var enormt høj. Jeg lærer at åbne munden, og jeg taler rigtig pænt, når jeg gør mig umage, lød det med et smil fra Suzanne Bjerrehuus.

Læs mere om: