Onsdag, 29. august 2012 - af af Dorte Quist

Suzanne Bjerrehuus erklærer våbenhvile

TiSuzanne Bjerrehuus og hendes svigerdatter, Gunnvør Dalsgaard, og Oliver Bjerrehuus.

TiSuzanne Bjerrehuus og hendes svigerdatter, Gunnvør Dalsgaard, og Oliver Bjerrehuus.

Foto: All Over
Svigermors skarpe tunge er blevet tavs i sagen om Olivers og Gunnvørs forhold.

I realityshowet "Olivers kamp" i aften på Kanal 4 følger man den 36-årige model Oliver Bjerrehuus' kamp for at se sin lille datter, Sigga, som han har med sin eks-kæreste, Gunnvør Dalsgard. Og ikke mindst, hvor dårligt forholdet er mellem Olivers berømte og bestemte mor, Suzanne Bjerrehuus og eks-svigerdatteren Gunnvør.

Men optagelserne til programmet fandt sted i begyndelsen af året, og lige nu har Oliver og Gunnvør forsøgt at klinke skårene i deres forhold. De har netop været to uger i Spanien i sommer med datteren Sigga, og lige nu prøver de at genoptage deres gamle forhold. Og det er her, Suzanne Bjerrehuus har trukket følehornene til sig.

- Jeg vil ikke kommentere Olivers liv mere. Jeg kommer til at lægge mig totalt ud med Oliver, hvis jeg gør det. Det er så ømtåleligt det hele. Jeg kan intet sige, for jeg vil ikke have det hele til at starte forfra. Vi har det godt nu, og tiden har arbejdet for os, siger Suzanne Bjerrehuus til Ekstra Bladet i dag.

Selv om Suzanne Bjerrehuus ikke vil tale om sønnens forhold til Gunnvør, så lægger hun ikke skjul på, at programmet "Olivers kamp" er det bedste, der kunne ske for sønnen.

- De mennesker (bag TV-programmet, red.) har hjulpet Oliver. Han er blevet så fornuftig. Det har været så godt for ham at gennemgå den her proces. Han har været til psykolog og gået til benhård træning.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden