Onsdag, 14. januar 2009 — af af Signe Ravn

Suzanne Bjerrehuus har dårlig samvittighed

Suzanne Bjerrehuus får overstået sine juleindkøb i november, så hun kan slappe af og nyde december måneds juletraditioner.
Suzanne Bjerrehuus får overstået sine juleindkøb i november, så hun kan slappe af og nyde december måneds juletraditioner.
Martin Høien/BILLED-BLADET
Suzanne har konstant dårlig samvittighed over en ganske særlig ting. Læs hvad her.

Selvom Suzanne Bjerrehuus tidligere har erklæret, at hun køber, hvad hun har brug for, så er der dog et aspekt af forbrugsfesten, som hun ikke bryder sig om - den negative effekt, som det har på miljøet.

"Jeg render rundt og skælder min mand ud hele tiden, for jeg vil ikke have, at han lader vandet løbe. Jeg er helt neurotisk, når det gælder at huske at slukke lyset, lufte hurtigt ud og holde døren lukket. Jeg er efter alle, også mig selv," indrømmer Suzanne i MetroXpress og fortsætter:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Jeg fik også dårlig samvittighed af julelysene i blommetræet, så de blev sløjfet i år…Jeg får også dårlig samvittighed af at køre bil. Jeg er i det hele taget meget bevidst om det, hver gang jeg spilder energi," siger Suzanne, der dog har en forkærlighed for glødepærer og i øvrigt rejser til varmere himmelstrøg hver tredje måned.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden