Tirsdag, 10. august 2010 - af af Thomas Flindt

Sven-Ole Thorsen undskylder over for Sascha Dupont

Sven-Ole Thorsen
Sven-Ole Thorsen
Foto: Birger Storm
Hele Danmarks muskelbundt i Hollywood Sven-Ole Thorsen har spillet overfor store skuespillere.

Han er blevet mejet ned af Arnold og fået grumme hug af Russell Crowe, men alligevel var det mødet med Sascha Dupont, der fældede ham.

Under optagelserne i Californien til de nye programmer af Til middag hos gik noget galt - Sascha og Sven-Ole klikkede slet ikke.

- Når man møder andre, er der en bestemt kemi mellem os. Den var ikke ikke god mellem søde Sascha og uartige Sven-Ole, siger Thorsen til flash!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter optagelserne på to middage måtte Sven-Ole tage straffen for den dårlige kemi imellem dem og blev fyret på programmet.

Fyringen var svær at sluge for den store skurk, da det var den første i hans karriere. Skuespilleren var dog ikke bleg for at indrømme sin dårlige opførsel, og en undskyldning faldt også med det samme.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Sven-Ole forærede Sascha en silkeklovn og sine to bøger, hvori han havde skrevet: Undskyld, jeg var sådan en klovn.

Begrundelsen for hans dårlige opførsel var, at han to måneder forinden var stoppet med at tage pillen Prozac, der hjalp imod hans depression. En depression, der er kommet efter seks operationer.

- Jeg var bange for at blive afhængig. Men nu er jeg tilbage på dem. Min læge har anbefalet mig, at jeg tager dem året ud, siger Sven-Ole, der også fik undskyldt over for TV-holdet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden