Søndag, 7. november 2010 - af af Helle Skram de Fries

Svigermor er vild med Lai Yde

Lai Yde har friet til Mie Moltke, men de mangler at sætte en dato for den store dag.
Lai Yde har friet til Mie Moltke, men de mangler at sætte en dato for den store dag.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Mies mor, Lisbet, var i begyndelsen skeptisk over for datterens forhold til Lai Yde. Men i dag sætter hun stor pris på sin kommende svigersøn, der har gjort Mie så lykkelig.

I 2007 blev Mie Moltke og Lai Yde sat sammen i Vild med dans, og det slog gnister. De blev stormende forelskede og valgte at give kærligheden en chance.

- Jeg var lidt skeptisk, fordi de har så forskellige baggrunde. Mie har jo haft andre kærester, men hun kommer hurtigt til at kede sig i et forhold, fortæller Lisbet.

Mie og Lai Yde viste sig at være det perfekte match, og parret skal giftes til foråret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Og jeg er vild med min kommende svigersøn. Lai er skøn, og jeg har aldrig set Mie så glad før - det er jo dejligt. De passer rigtig godt sammen, fortæller Lisbet.

Mor laver bryllupskjolen

På det private dansegulv har Mie Moltke og Lai Yde fået det bedste frem i hinanden. De stråler og vokser i hinandens selskab.

Som alle andre mødre glæder Lisbet sig meget til sin datters bryllup. Datoen er ikke sat endnu, men Mie er da begyndt at tænke over, hvordan kjolen skal se ud.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Jeg er ikke til sådan en stor, hvid traditionel kjole - det er ikke lige mig. Men min mor har jo syet alle mine dansekjoler til turneringer, så mon ikke hun har et par idéer, smiler Mie. Og det har mor!

- Jo, det skal være sådan med en udskæring her - og så sådan en her til håret, og så skal den gå ud her, forklarer Lisbet ivrigt, mens hun demonstrerer på en grinende Mie.

- Det bliver fantastisk, og jeg har aldrig set min datter så lykkelig før.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden