13. jul. 2009
Af af Signe Ravn

Szhirleys sindsstemning afspejler sig i tøjvalg

Szhirley udgiver til efteråret en ny plade, der har fået titlen ?AlterTeknoEgo?. Desuden barsler hun med en smykkelinje.
Szhirley udgiver til efteråret en ny plade, der har fået titlen ?AlterTeknoEgo?. Desuden barsler hun med en smykkelinje.
Foto: Lars H. Laursen
Sangerinden har lagt en mørk tid bag sig, og hviler nu i sig selv. Og det afspejler sig i hendes stil.

Szhirley, der for nylig er blevet single, har tidligere fortalt om den depression, hun var ramt af lige efter årtusindeskiftet. Og nu afslører sangerinden, der for længst er ovenpå igen, at hun dengang forsøgte at styrke sin selvfølelse via sin påklædning. Derfor er hendes stil ikke længere den samme.

"Nej, det ville være synd at sige. Dengang var jeg midt i en dundrende depression. Jeg var usikker på mig selv og følte mig lidt tryggere, når jeg havde Guccis' G'er plastret ud over det hele. I dag føler jeg mig langt sikrere i det tøj, jeg har på," fortæller Szhirley til ALT for damerne.

"Der er ikke meget Donatella Versace tilbage i min stil," vurderer Szhirley i damebladet og indrømmer: "Mit tilbehør er stadig dyrt, men det flasher ingen logoer og har et mere klassisk udtryk. Mit seneste dyre køb er en lyserød Mulberry-taske."

Læs mere om: