14. aug. 2016
Af af Trine Larsen

Årets Dirch til Pernille Schrøder ved Revyernes Revy

Pernille Schrøder
Pernille Schrøder
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Revyernes Revy blev en triumf for Pernille Schrøder, der vandt Årets Dirch, og Kerteminde Revyen, der blev kåret som Årets revy. Begge priser sponseret af BILLED-BLADET

Pernille Schrøder nærmest skreg af glæde, da formanden for Skuespillerforeningen af 1879, Jon Bille, søndag aften afslørede, at den lille kvinde med det høje humør, Pernille Schrøder, var vinderen af Årets Dirch - og dermed Årets revykunstner.

Den ærefulde og prestigefyldte titel ledsages af 10.000 kroner, der er sponseret af BILLED-BLADET, og gjorde Pernille virkelig glad og stolt efter en hård og travl sommer i Nykøbing F. Revyen.

- Pernille er en førsteklasses skuespiller for enhver revy, roste Jon Bille, mens samtlige revyskuespillere i showet var samlet på scenen bag Pernille og klappede ad deres kollega, som blev hyldet efter forestillingen på Revyernes Revy i Cirkusrevyens telt.

Pernille Schrøder: Det er fantastisk

- Det er bare fantastisk ... bare dét at blive nomineret synes jeg er flot. Jeg var jo oppe mod et par virkelig stærke og dygtige kolleger, Farshad Kholghi og Kasper Gattrup, så det havde jeg bestemt ikke regnet med, jublede Pernille, der har vundet prisen en gang tidligere, for 18 år siden.

Også kåringen af Årets revy, som BILLED-BLADET også sponserer, var overraskende og festlig.

Kerteminde Revyen løb med prisen foran Hjørringrevyen og den etablerede Sønderborg Sommerrevy.

https://imgix.billedbladet.dk/kh_bb_revyernes_revy_002.jpg
Kerteminde Revyen
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET

- Vi vandt!!! Vi vandt!!! Neiiii, det er bare FANTASTISK, 1000 tak, udbrød netop Farshad Kholghi sammen med Trine Gadeberg, Marie Mondrup og Kim Hammelsvang, der jublede sammen med instruktør Frede Guldbrandsen og forfatter Kasper Le Fevre, mens de hoppede af glæde på scenen, hvor deres begejstrede kolleger hyldede dem for deres velfortjente pris.

Læs mere om: