Søndag, 29. juni 2014 - af af Trine Larsen

Alexandre Willaume: Et rigtigt TAM TAM

Foto: Krestine Havemann
Skuespilleren Alexandre Willaume beretter, at efter Bodil Jørgensens forfærdelige ulykke, sker der hele tiden nye ting i tivoli-revyen TAM TAM for at dække hendes rolle ind.

Tivoli-revyen TAM TAM har med Bodil Jørgensens forfærdelige ulykke været hårdt ramt, og ikke mindst Bodils kolleger må arbejde ekstra meget for at publikum alligevel skal få en god og sjov oplevelse.

Og en af revyens stjerner skuespilleren Alexandre Willaume erkender, at revyens navn er blevet meget rammende, for det er et værre TAM TAM.

- Jeg kan snart ikke huske, hvem jeg er, og hvilken forestilling jeg spiller, for vi skifter hele tiden og laver noget om, grinede Alexandre, da han sammen med sin hustru, Henriette, og sønnerne Sylvester, 9, og Oliver, 6, kom til Imperial Biografen for at se animationsfilmen "Sådan træner du din drage 2".

- Det bliver godt med lidt hygge og afslapning et par timer med familien, for de sidste par uger har det gået vildt for sig, sagde Alexandre og hentyder til, at Paprika Steen med dags varsel måtte træde i Bodil Jørgensens sted i revyen – på betingelse af, at hun i denne uge kan holde ferie med sin søn.

Derfor må holdet, der foruden Alexandra Willaume også består af Niels Olsen, Søs Egelind, Christiane Schaumburg-Müller O'Connor, Pelle Emil Hebsgaard, Rikke Hvidbjerg og Szhirley, træde til og spille andre roller i den periode. Alt sammen udtænkt og sat i scene af instruktøren Joy Maria Frederiksen, der i den grad er kommet på overarbejde.

- Vi savner jo Bodil helt forfærdeligt og tænker på hende hver dag, men dér er skuespillet jo utaknemmeligt, for der kommer blot en anden. Vi var heldige med Paprika, men når vi senere rykker til Musikhuset i Aarhus, bliver det Tammi Øst, der går ind i rollen, så der skal jo øves lidt ekstra, når alt sådan noget sker og nye kommer til og fra, fortalte Alexandre Willaume.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden