27. jan. 2016
Af Juliane Olsen

Amalie Dollerup har fået hovedrolle i Saturday Night Fever

Silas Holst, Bodil Jørgensen, Amalie Dollerup, Christian Tafdrup, Allan Olsen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
”Badehotellet”-skuespilleren Amalie Dollerup har fået hovedrollen som Stephanie over for Silas Holst i The One And Only Companys opsætning af ”Saturday Night Fever”.
De fleste kender hende allerede ganske godt fra TV 2-serien ”Badehotellet”, men nu venter der endnu en stor udfordring for 29-årige Amalie Dollerup. Hun er nemlig blevet valgt til rollen som Stephanie i The One And Only Companys opsætning af ”Saturday Night Fever”. - Jeg har altid elsket at danse, og jeg har gået til jazzballet, hip-hop og ballet, men jeg har altid danset alene, så nu skal jeg lære noget nyt, sagde Amalie Dollerup til BILLED-BLADET ved pressemødet. LÆS MERE: Amalie Dollerup tilbage i København

Amalie Dollerup har fået ros

Amalie Dollerup har dog allerede fået ros med på vejen af sin partner Silas Holst, og det er dermed med sindsro, at hun påtager sig opgaven. Ud over Silas Holst og Amalie Dollerup medvirker også ”Badehotellet”s Bodil Jørgensen i rollen som Tony Maneros italienske mor. Lidt overraskende er det Allan Olsen, der i mange år har været væk fra teater- og revyscenen, der skal spille hendes mand og Tony Maneros far. Sidst men ikke mindst er Christian Tafdrup også med på rollelisten som Tony Maneros bror, der er præst.

Læs mere om: