Amin Jensen som revy-operasanger

Mette Marckmann og Amin Jensen på scenen i \

Mette Marckmann og Amin Jensen på scenen i "Revyperler" i Rødvig.

Foto: Birger Storm
Komikeren Amin Jensen tog fusen på alle ved at bryde ud i opera, da der var premiere på Revyperler i Rødvig.

Amin Jensen sætter sit helt eget præg på årets Revyperler i Rødvig. 

- Hvem skulle have troet, at du kunne lægge endnu et lag på lagkagen med at lave opera, som revydirektør Tom Bang imponeret sagde i sin takketale fra scenen i går aftes, da premieren i Kulturhuset Harmonien på Stevns var overstået.

Midt i revyens miks af muntre gamle revynumre – fremført af Pernille Schrøder, Mette Marckmann og Max Hansen (som også har iscenesat) – sprængte Amin Jensen nemlig rammerne for enhver tidligere revy-tradition ved at bryde ud i klassisk opera.

”Nessun dorma" - en arie fra Giacomo Puccinis opera "Turandot" – gjorde ikke mindst afdøde Luciano Pavarotti og "Britain's Got Talent"-sangeren Paul Potts berømt.

Og Amin Jensen har gjort det til sit store hofnummer at synge den i sine egne show.

Kæresten var med

Oversat fra italiensk betyder arien "Ingen må sove" – og det var der bestemt heller ingen, der gjorde, da Amin tog de høje toner.

- Jeg havde sagt, at jeg kun ville synge opera, hvis vi kunne få det til at passe ind i revyen, men det lykkedes altså, sagde Amin Jensen.

Revyens koncept består ellers udelukkende af gamle, klassiske tekster udsat for en ny fortolkning og bragt lidt up-to-date.

Så Amins opera var et nyt tiltag, som da også bagefter blev skyllet ned med champagne – og masser af roser fra kollegerne.

- For mig er prøveforløbet altid værst. Nu kan jeg slappe af og se lidt mere til min kæreste. Vi har boet hernede på Stevns i den sidste tid for at få alt til at klappe, men nu er det planen, at jeg kører hjem til København igen efter hver forestilling, sagde Amin Jensen, hvis kæreste Bente Dalsgaard var blandt tilskuerne til premieren.

Revy-perler skal dog på turné rundt i landet, fra Fredericia til Århus, inden den runder af i Glassalen i Tivoli til august.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden