Anders W. Berthelsen også skadet

Krestine Havemann / BILLED-BLADET
Det Kongelige Teaters forestilling ”Koks i Kulissen” har været usædvanligt uheldsramt – Anders W. Berthelsen, der skulle være syge-vikar for Carsten Bjørnlund, er nu selv blevet skadet

Først kom den ene og så den anden skuespiller til skade. Det Kongelige Teaters forestilling ”Koks i Kulissen” har været ramt af en række uheld, fortalte Anders W. Berthelsen, da han ankom til ”Danmark har Talent”-finalen.

Som BILLED-BLADET tidligere har skrevet, blev Carsten Bjørnlunds skulder skadet under et stunt i forestillingen.

Derfor arbejdede teatret på at lade Carsten Bjørnlund og Anders W. Berthelsen bytte roller, fordi Anders W. Berthelsens rolle var mindre fysisk krævende.

- Og så på dagen før vi skulle have publikum på, efter vi havde byttet roller, skvattede jeg på en trappe og vrikkede rundt på benet, lød det fra skuespilleren, der havde sin datter Vigga på seks år med til showet.

Anders W. Berthelsen fik hjælp af ballettens fysioterapeut

Derfor overtog Lars Brygmann rollen, som Carsten Bjørnlund oprindelig skulle spille, og Anders W. Berthelsen fik sin gamle rolle tilbage. Han fik hurtigt hjælp til at komme på benene igen efter faldet.

- Jeg har gudskelov været hos Den Kongelige Ballets fysioterapeut. Det er verdens bedste, sagde Anders W. Berthelsen, der derfor var helt klar til torsdagens premiere. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden