26. feb. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Andreas Bo fejrede 50-års fødselsdag med sin Emma

Andreas Bo
Andreas Bo fik en krammer af datteren Emma efter den veloverståede premiere på hans nye show, "Fifti-Fifti".
Foto: Birger Storm
På en fantastisk aften i København nåede komikeren Andreas Bo både at levere et forrygende onemanshow og fejre rund fødselsdag sammen med en helt særlig pige.

Komikeren Andreas Bo sørgede for, at gallapremieren på hans nye onemanshow blev en forrygende oplevelse for såvel publikum som ham selv.

Undervejs i showet i Bremen Teater i København fik han god støtte fra sin datter Emma, 21, der arbejder som sin fars assistent.

Fødselsdagssang til Andreas Bo

Da showet var vel over stået efter to gange 50 minutters nonstop lårklaskende morsom underholdning med dybde hist og pist, var det tid til at fejre hovedpersonen.

Han fyldte såmænd 50 år på den store premiere-aften, så derfor blev forestillingen rundet af med en fødselsdagssang, serveret til Andreas Bo af et kæmpekor af venner og ægte fans. Det blev fødselaren naturligvis rørt over.

Kram fra Emma

Det allerbedste var dog, da hans datter fik fat i ham bag scenen.

LÆS MERE: Andreas Bo fejrer 50-års fødselsdag på scenen

- Jeg er så stolt af dig, sagde Emma til sin far. Det var et rørende øjeblik med far/datter-kærlighed på en aften, hvor Emma og Andreas Bo havde ufatteligt meget at glæde sig over. Først og fremmest hinanden men også det faktum, at startskuddet på komikerens Danmarksturné, som har finale i Vejen den 26. maj, var helt og aldeles perfekt.

- Nu skal vi have en øl, lød det fra en glad og tilfreds Andreas Bo, inden han sagde farvel og godnat til pressen.

Læs mere om: