Anette Støvelbæk fantastisk som kronprinsesse Mary

Anette Støvelbæk

Anette Støvelbæk

Foto: Birger Storm
Kerteminde Revyen kom flot fra start med et brag af en gallapremiere. Et af højdepunkterne var Badehotellets Anette Støvelbæk i rollen som kronprinsesse Mary.
Publikum fik en overdådig oplevelse, da holdet bag Kerteminde Revyen serverede underholdning i absolut topklasse fra start til slut til gallapremieren. 
 
"Badehotellet"s fru Frigh, alias Anette Støvelbæk, debuterede med stil som revy-stjerne sammen med sine stærke team-kammerater Gordon Kennedy, Lisbeth Kjærulff og Kasper Gattrup, der masserede lattermusklerne på publikum med det ene skønne indslag efter det andet.
 
Støvelbæk gjorde det fantastisk som kronprinsesse Mary i nummeret ”Kronprinsessens nye klæder”.
 
 

Anette gjorde det godt

Støvelbæk talte og bevægede sig som Danmarks kronprinsesse, da hun serverede teksten med stor overskud og magisk mimik. Da BILLED-BLADET mødte Anette og resten af revyholdet bag scenen efter den veloverståede gallapremiere, blev der talt om Mary-nummeret, som Anette havde fået i hånden ganske kort tid før sæsonstarten. 
 

Stor respekt for Mary

- Jeg har stor respekt for kronprinsessen og for kronprinsen, og jeg elsker jo det, de gør for vores kultur. De er nogle af dem, der åbenlyst støtter det, vi gør, og synes, at det er et vigtigt element i vores liv, sagde Anette Støvelbæk om Mary og Frederik.
 

Lars og Thor i garderoben

Efter forestillingen fik den glade revy-debutant i øvrigt selskab i garderoben af sin mand Lars Mikkelsen og deres yngste søn Thor. Og så blev der naturligvis krammet og kysset og skålet i champagne.   

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden