13. jun. 2011
Af af Ken Richter

Anne Louise Hassing håber på et barn mere

Anne Louise Hassing
Anne Louise Hassing
Foto: Niels Henrik Dam
Selvom det biologiske ur tikker, håber skuespilleren Anne Louise Hassing på at blive gravid igen.

Anne Louise Hassing har rundet de 43 år og har sønnen Gustav Mingus på seks år sammen med sin mand, musikeren Peter Hellemann. Men hun vil ikke afskrive muligheden for at få flere børn.

- Jeg håber stadig på, at det sker, og jeg regner bestemt med, at jeg fortsat er leveringsdygtig. Men den slags er vi jo ikke selv herrer over, og jeg tager imod alt, hvad der kommer af gaver.

Mens en graviditet er svær at forudsige, så er det meget mere klippefast, at Anne Louise Hassings næste projekt er en hest. Lige siden hun var seks år, har Anne Louise været en hestepige, men de seneste 20 år er det ikke blevet til det helt store. Nærmest ingenting.

- Jeg kan mærke, at jeg vil have det ind i mit liv igen, og derfor har jeg planer om at købe en rigtig stor hest. Den kan jeg nemt have gående på en mark ude på Amager, og jeg elsker at ride en tur ude i skoven. De fleste forestiller sig ikke, at det er hårdt at ride en hest, for det ser så let ud, forklarer den tidligere springrytter og drager en parallel til kunsten at spille revy.

Læs mere om: