17. sep. 2015
Af Helle Skram de Fries

Anne-Mette Rasmussen kan nyde barnebarn på scenen til musicalpremiere

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/sound_of_music4183.jpg
Foto: Birger Storm
Lige siden prøverne begyndte, har Anne-Mette Rasmussen været spændt på, om hendes ældste barnebarn, Martha Fogh Duelund, skulle på scenen i musicalen Sound of Music, på premiereaftenen 17. september. Nu er spændingen udløst.

Både Anne-Mette Rasmussen og ersten af familien har været spændte på, om det mon blev deres seksårige Martha Fogh Duelund, der skulle på scenen, når musicalen Sound of Music 17. september har premiere på Det Ny Teater.

- Vi skal naturligvis se premieren, men vi ved endnu ikke, om det er Martha skal spille på premiereaftenen, fortalte Anne-Mette Rasmussen for få dage siden til BILLED-BLADET.

Blandt mange hundrede børn til audition blev Martha Fogh Duelund valgt til rollen som Gretl, men da de er tre børn, der skiftes til at spille rollen som Gretl, var det uvist, hvem af de tre, der blev valgt til at spille rollen på premiereaftenen.

- Nu har vi fået at vide, det er Martha, der er på til premieren, fortæller en glad og stolt mormor Anne-Mette til BILLED-BLADET.

Både hun og resten af familien glæder sig nu endnu mere til at overvære premieren.

- Sound of Music er familien yndlingsmusical, så vi glæder os rigtig meget.

Og selvfølgelig er det ekstra spændende, når lille Martha er på scenen.

Martha Fogh Duelund er datter af Anne-Mette Rasmussen og Anders Fogh Rasmussens ældste datter Maria og hendes mand, Jesper Duelund.

Læs mere om: