Anne Sofie Espersen: Sådan holder jeg mig sund og skøn

Anne Sofie Espersen
Anne Sofie Espersen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den smukke skuespiller Anne Sofie Espersen har som grundregel, at hun altid skal kunne løbe fem kilometer. Og så spiser hun efter devisen 80 procent af det sunde og 20 procent af det sjove.

Hvad spiser du?

Jeg har ingen appetit om morgenen, så jeg spiser ikke morgenmad. Til gengæld rykker jeg myslien frem til frokosten og supplerer op med gulerødder i løbet af dagen. Til aften spiser jeg det samme som familien. Vi går efter devisen 80/20. Dvs. 80 procent af det sunde og 20 af det sjove. Hvis jeg ikke har tid til at spise, har jeg altid en proteinbar i tasken. Den kan være en lifesafer på stressede dage.

Hvordan holder du dig i form?

Jeg har ingen bil, så jeg cykler hver dag. Og når jeg skal stramme lidt op, løber jeg rundt om søerne og laver toningsøvelser derhjemme. Jeg sørger for at have en god grundform og vil altid kunne løbe fem km. New Balances løbesko er de bedste, jeg har prøvet.

Tager du kosttilskud?

Jeg tager en almindelig vitaminpille, som jeg supplerer op med silica-piller til min hud og mit hår, og så tager jeg ekstra D-vitamin-perler.

Får du skønhedsbehandlinger?

Jeg har mit faste rutinebesøg hos Star Lash på Kgs. Nytorv, hvor jeg får sat eyelash extensions på. De er geniale til mit fag, så jeg slipper for lim og påsætning hver aften. Desuden giver det hverdagen lidt spice og gør samtidig, at jeg nærmest ikke behøver at bruge makeup.

Hvad er dine skønhedsrutiner?

Jeg får min månedlige ansigtsbehandling hos n’age med dybderens, peeling og en lækker maske som afslutning. Jeg er begyndt at vaske mit hår i Philip B Russian Amber Imperial Shampoo. Den er nok den dyreste shampoo på markedet, men til gengæld den allervildeste og mest effektive, jeg har prøvet.

Hvad er din selvforkælelse?

Jeg slapper bedst af i sofaen foran en god serie. Jeg er lidt af en tv-nørd og har alle tænkelige tv-pakker. Mine yndlingsserier er Mad Men, Breaking Bad og Dexter.

LÆS OGSÅ:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden