Mandag, 13. marts 2023 — af Karina Didriksen

Annette Heick har kastet sig ud i noget helt nyt: Det giver et sug i maven

Annette Heick.
Annette Heick
Foto: Martin Høien
Sangerinden Annette Heick har lavet sin første forestilling, der får premiere i Tivoli til efteråret, og som har en "Vild med dans"-vinder på rollelisten.

Annette Heick er vant til at have mange bolde i luften, og nu har hun kastet sig ud i en ny udfordring.

Den 51-årige sangerinde og entertainer har nemlig lavet sin helt egen forestilling ”Pennevenner”, som får premiere i Tivoli til efteråret. Og hun glæder sig helt vildt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er første gang, at jeg står bag en forestilling, og det giver et kæmpe sug i maven, siger Annette Heick i en pressemeddelelse fra Tivoli og fortsætter:

- Derfor er jeg også utrolig glad for, at jeg har allieret mig med Jesper Malmose, som er en vanvittig dygtig og erfaren manuskriptforfatter. Hele holdet bag ”Pennevenner” er enormt dygtige, så publikum kan godt glæde sig til en rørende, musikalsk fortælling i en af landets smukkeste sale.

Vild med dans-vinder på scenen

Annette Heick kan opleves i forestillingen sammen med ”Vild med dans”-vinderen Caspar Phillipson og hans søn, Silas Phillipson.

”Pennevenner” er en romantisk og musikalsk fortælling, der er fyldt med hits, som alle kender, blandt andet ”Ain't No Mountain High Enough”, ”Rør ved mig” og ”Gem et lille smil til det bli’r gråvejr”.

Handlingen udspiller sig i 1970’erne og handler om to mennesker, der på tværs af Atlanten udvikler et særligt forhold gennem brevskrivning og musik på kassettebånd. De udvikler et venskab, og følelserne vokser.

Men så beslutter den mandlige hovedperson sig for at besøge sin penneveninde uden varsel, og det fører til en overraskende drejning i forestillingen.

”Pennevenner” kan opleves i Glassalen i Tivoli fra den 14. september 2023. Billetsalget starter den 14. marts.

Foto: Tivoli

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden