10. sep. 2019
Af Casper Nielsen

Annette Heick mødte Mamma Mias stjerner

Annette Heick.
Annette Heick.
Foto: James Thisted
Sangerinden Annette Heick kom helt tæt på stjernerne i musicalen Mamma Mia i London. Heick skal selv spille hovedrollen i den danske version, og var på besøg i London for at tjekke originalforestillingen.

Annette Heick var fuld af beundring, da hun besøgte stjernerne i musicalen Mamma Mia i London.

- Jeg havde aldrig set forestillingen før. To gange har jeg stået med billetter, både til forestillinger i London og Stockholm. Begge gange missede jeg flyet, og da musicalen første gang spillede i Danmark havde jeg selv en forestilling i Aarhus, sagde Annette Heick.

Nu er det lykkedes.

Annette Heick besøgte Novello Teatret i London sammen med kollegaen Matilde Zeuner Nielsen.

De to skal spille rollerne som Donna Sheridan, og hendes datter Sofie, og mødte før forestillingen de to britiske stjerner, der spiller samme roller - Mazz Murray (Donna) og Lucy May Barker (Sofie).

https://imgix.billedbladet.dk/_dsc5972-heick450.jpg
Foto: James Thisted

- Er du vild, hun sang jo uhyggeligt godt, sagde Annette Heick til BILLED-BLADET efter forestillingen, hvor hun ikke mindst havde hørt hvordan Mazz Murray turnerede "The winner takes it all".

Annette Heick fik godt råd

Heick kan dårligt selv vente til, at hun får lov at give Donna-rollen sit eget udtryk.

Mathilde Zeuner Nielsen var ligeså begejstret.

Hun fik tilmed et godt lille råd med hjem fra Lucy May Barker, der spiller Sofie.

- Det er Sofie, der starter showet ved at synge ”I have a dream”, og det er bare dig – og tusindvis af tilhørere. Men vær dig selv, og vid at man kaster sig ud i en rutsjebanetur. Den køreer med 100 kilometer i timen, men man er omringet af et godt hold , og publikum er med dig. Så man står bare i sit livs fest, sagde Barker.

Annette Heick og Mathilde Zeuner Nielsen har sammen med resten af Mamma Mia holdet premiere den 20. januar 2020 i Tivolis koncertsal.

Læs mere om: