7. nov. 2018
Af Karina Didriksen

Annette Heick og Maria Lucia i nyt juleshow

Maria Lucia, Mikkel Schrøder og Annette Heick.
Maria Lucia, Mikkel Schrøder og Annette Heick.
Foto: FrederiksborgCentret
Sangerinderne Annette Heick og Maria Lucia optræder sammen med Mikkel Schrøder i juleshowet ”Sound of Christmas”.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og derfor har Annette Heick og Maria Lucia slået sig sammen med Mikkel Schrøder om at lave det komiske juleshow ”Sound of Christmas”.

- Vi har den dybeste respekt for de mere traditionelle juleshows, men vi har haft lyst til at ryste posen lidt og prøve at skabe nogle andre og nye traditioner, siger Annette Heick i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Vi er mere over i noget, som vi vil kalde for en musicalkomedie, hvor der er masser af spræl i både musikken og tøjet.

Annettes nye julesang

46-årige Annette Heick og 34-årige Maria Lucia glæder sig til at kunne præsentere de juleglade danskere for et muntert show, hvor kendte julesange blandt andet bliver sunget bagfra.

Derudover har Annette Heick skrevet det helt nye nummer "Svesken i måsen", som hun synger i duet med Mikkel Schrøder. Sangen udsendes som julesingle den 15. november og kommer desuden som musikvideo.

”Sound of Christmas” får premiere i FrederiksborgCentret i Hillerød den 23. november og tager derefter på turné rundt i landet indtil den 15. december.

https://imgix.billedbladet.dk/heick_lucia_bund.jpg
Foto: FrederiksborgCentret

Læs mere om: