Annette Heick om barndomsferierne: Hver sommer kørte vi sydpå

Annette Heick.

Annette Heick.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
For Keld og Hilda Heick og datteren Annette var sommeren ofte ensbetydende med bilferie. I år tager Annette Heick turen igen.

Entertaineren og sangeren Annette Heick fortæller i Politikens rejsetillæg om den første udlandsrejse, forældrene Keld og Hilda Heick tog hende med på. Annette Heick var otte år, og turen gik til Frankrig.

- Vi kørte ned gennem Tyskland og gjorde holdt i den lilleputagtige by Rothenburg ob der Tauber, som længe forblev min yndlingsby, fordi den var så speciel med sine gamle skæve huse. Derfra kørte vi over Alperne, besøgte Paris og fortsatte sydpå. Året efter kørte vi igen sydpå, denne gang til Gardasøen. Hver sommer kørte vi sydpå og gjorde hver gang holdt i Rothenburg ob der Tauber, fortæller Annette Heick.

Også bilferie i år

Også denne sommer står på bilferie for Annette Heick – denne gang sammen med gemalen Jesper Vollmer og sønnerne Eliot, 10 år, og Storm, 5 år.

- Min næste rejse er en bilferie til Gardasøen med Jesper og ungerne. De skal opleve den tur, jeg oplevede år efter år som barn. På tilbagevejen rejser vi gennem Tyskland ’i Hitlers fodspor’. Der er mange, der synes, det lyder meget børne-uvenligt, men jeg ved, det bliver en interessant rejse for min store knægt, som er meget historieinteresseret. Og min mand kunne også godt bruge et historisk brush-up, siger Annette Heick til avisen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden