Søndag, 29. august 2010 - af af John Lautrup

Asger Reher: Jeg har været en dårlig far

Asger Reher

Asger Reher

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Asger Reher er egoist og nyder livet som herre i sit eget liv.

Asger Reher har en søn på 30 år, Matias, med Eva Nevel, som han mødte i elevtiden på Århus Teater. De gik fra hinanden, da Matias var to år, og siden har ingen kunnet overbevise den lille, tætbyggede skuespiller om samlivets glæder.

Men han har i otte år været kæreste med en århusiansk kvinde, som er enig med ham i, at de ikke behøver at overrende hinanden.

Skuespillerens aleneliv blev dog brudt, da Matias boede hos ham, fra han var 16 til han var 20 år. I dag arbejder han arbejder i øjeblikket som scenetekniker på Pantomimeteatret i Tivoli.

- Han bliver noget ved teatret. Det er jeg ikke i tvivl om, men det bliver ikke som skuespiller, hvilket ellers var hans oprindelige plan, siger Asger Reher om sønnen, som han har et tæt forhold til trods lange fravær i drengens barndom.

- Jeg har ikke været nogen god far. Jeg har tænkt for meget på karrieren, men har fået rettet op på det siden. Matias flyttede jo først ind hos mig, da han begyndte i gymnasiet. Han har dog aldrig bebrejdet mig noget. Vi er slet ikke derude. Jeg har også et godt forhold til hans mor. Vi holder jul og fødselsdage sammen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden