Søndag, 21. februar 2016 — af Ulrik Ulriksen

Asger Reher for syg til Ørkenens Sønner - afløses af Anders Bircow

Anders Bircow og Asger Reher
Anders Bircow og Asger Reher
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Der skal meget til for, at en af Ørkenens Sønner lægger sig syg. Desværre må Asger Reher melde afbud til den resterende del af "Ørkenens Sønner"-turnéen. Linie 3-profilen Anders Bircow træder til som vikar

"Ørkenens Sønner" er ramt af sygdom, så kvartetten er blevet nødt til at indkalde en vikar, som medvirker den sidste del af triumftoget med Danmarkskturnéen. Det er Asger Reher, der i showet blandt andet udfylder rollerne som Grosserer Pikkerup og kong Christian IV, der er gået ned med en alvorlig lungebetændelse og efterfølgende dehydrering og træthed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bedst med pause

Rehers læge har bestemt, at det er bedst med pause fra scenen på et tidspunkt, hvor Ørkenens Sønner mangler at afvikle de to sidste uger af forestillingen "Een gang til for Prins Knud".

Gode golfkammerater

Der bliver dog ingen aflysninger på grund af sygdom, for "Ørkenens Sønner" har allieret sig med Linie 3's Anders Bircow, Faktisk har Asger Reher og Anders Bircow talt sammen om rollen. Reher har i den forbindelse instrueret sin gode og særdeles erfarne kollega og golfkammerat.

Klar til at hjælpe

Da Anders hørte om situationen med sygdom og truende aflysninger, var han med det samme klar til at hjælpe. Efter at have flyttet rundt på nogle engagementer, fik Bircow et manuskript og en dvd-optagelse af forestillingen, og så er vinterferien ellers gået med prøver om dagen og læsning/dvd-sening om aftenen.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

To ugers ørkenvandring

Således har Bircow i vinterferien ligget i hård træning for at kunne leve op til det tårnhøje niveau. Det er blandt andet blevet til flere krævende prøver med de øvrige spillere på ørkenholdet, der jo også består af drømmetrioen Henrik Koefoed, Søren Pilmark og Niels Olsen. De tre rutinerede herrer er sammen med Bircow klar til noget af en ørkenvandring de kommende uger i Odense, Esbjerg, Ringsted, Viborg, Randers og Aarhus.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden